Onze specialisten, thuis in uw sector

Recruitment, human resources en employability solutions

Select HR biedt specialisten en expertise voor onderstaande sectoren:
Technics
De industriële sector, met z’n tekort en loyale werknemers, vraagt om een aparte aanpak en dat is net wat Select HR biedt. Met de mens voorop, selecteren onze experts de juiste kandidaten.
Sales & Office
Office & Sales omvat een ruime waaier aan gelijkaardige profielen. Onze experts weten zich een weg te banen tussen administratief bedienden en sales managers. Dankzij hun vlotte samenwerking en expertise weten ze wat elk profiel nodig heeft, zodat de motor van uw onderneming kan blijven draaien.
HR profielen
Binnen human resources voelen wij ons thuis. Zowel door kwalitatief rekruteren als deskundige adviesverlening, zorgen onze experts ervoor dat uw personeelsdienst een boost krijgt. Het is tenslotte de sleutel tussen management en personeelsleden en dat moet voldoende ondersteund worden.

Finance
Beleggingsadviseur, klantenadviseur, directeur-bestuurder, commercieel adviseur, verzekeringsspecialist … voor een hele reeks financiële profielen kan u terecht bij onze experts Finance. De consultants van Select HR kennen de markt en weten waar financiële profielen naar op zoek zijn. Ze hebben vaak zelf ervaring binnen de sector.

Logistics
Ook in de logistiek is Select HR actief. Of het nu gaat om grote spelers of kleinere transportbedrijven, wij vinden voor u de juiste medewerker. Van magazijnier, tot planner of logistieke teamlead.
Select Medical
Select Medical zorgt voor topkwaliteit in ziekenhuizen en zorgcentra, want wie wil er nu niet met de beste zorg behandeld worden? Van zorgkundige tot hoofdverpleger, er wordt op maat gewerkt om kwaliteit te garanderen op alle vlakken.